Sisteme de prezentare. Standuri expoziţionale.

Sistemele expoziţionale oferite de noi sunt elegante, moderne şi ajută la promovarea produselor şi serviciilor Dvs., respectiv ajută la consolidarea imaginii şi prestigiului firmei Dvs.
Aceste sisteme de prezentare pot fi folosite la expoziţii, în showroom-uri, ajută la informarea clienţilor în punctele de vânzare.

Sisteme Pop-Up display

Sistemele expoziţionale Pop Up sunt o alegere ideală pentru promovarea mesajului Dvs. în cazul unor conferinţe de presă, la târguri şi expoziţii de specialitate sau în showroom-uri. Este un sistem deosebit de eficient de comunicare vizuală.
Are o structură uşoară - se poate monta şi strânge în doar câteva minute, iar depozitarea sistemului necesită un spaţiu mic.
Mai multe pe pagina pop up display

 

Roll-Up banner

Sistemele Roll-Up banner sunt cele mai căutate pe piaţă, datorită faptului că sunt economice şi eficiente - iar datorită sistemul retractabil care strânge grafica în interiorul corpului de aluminiu - se poate monta şi strânge foarte repede.
Mai multe pe pagina roll up banner

 

Măsuţe promoţionale, măsuţe info

Măsuţele portabile info desk sunt folosite la expoziţii, prezentări de produse, conferinţe de presă. Sunt elegante şi utile în acelaşi timp - fiind prevăzute cu rafturi interioare pentru depozitarea materialelor publicitare.
Măsuţele promoţionale personalizate sunt folosite cel mai des în hipermarketuri sau în centre comerciale, pentru a oferi mostre de produse sau pentru acordarea unor obiecte promoţionale.
Mai multe pe pagina măsuţe promo

 

Panouri stradale (capra stradala, A-board, outdoor board)

Panourile stradale A-board sau Outdoor board sunt folosite pentru promovarea ofertelor promoţionale - atât în interiorul unor centre comerciale, hipermarketuri, supermarketuri etc. cât şi in exterior - în faţa magazinelor, în benzinării, parcări etc.
Mai multe pe pagina panouri stradale

 

PROMOŢIE !

Pop Up Display cu măsuţă

Pop Up liniar sau curbat cu 2 halogene, geamantan pentru transport care se poate transforma în măsuţă expoziţională.

PROMOŢIE !

Roll Up banner - Roll Up ieftin

Sistemele Roll Up sunt cele mai căutate de pe piaţă.
Datorită sistemului retractabil...